26-27th July 2024

Hur man tar sig till festivalen

Bästa sättet att sig till festivalen:
Buss: Ta Nr.10 från resecentrum till busshållplats Fyrishov.
Bil: E4 från Norr & Söder, tav avfart 188 mot väg 55/Strängnäs in på Bärbyleden efter c:a 2,2 km ta avfarten följ skylten Centrum/Fyrishov. Håll tillvänster där vägen delar sig, följ skyltarna mot Svartbäcken. Kör c:a 1 km på Svartbäcksgatan sväng höger till Gamla Uppsalagatan. Efter 70 meter kommer du att se Fyrishov på högersida, fortsätt c.a 400 meter genom svängen för att parkera. på högersida.
Bil: Från Västerås/Enköping ta väg 55 mot Uppsala, väl i Uppsala tar du avfart väg 272 mot Gysinge, i rondellen tar du 1:a avfart in på Börjegatan, kör 400 meter i rondellen tar du 3:e avfarten in på Fyrisvallsgatan kör 850 meter sväng vänster in på Fyrishovs parkering.

Spelschema | Running order